19. nov. 2012

Hvad kan man få for 50 kr?

...Ja, det kommer da godt nok an på hvor man går hen :) ...Men i en af mine absolut ynglingsgenbrugsbutikker i Aalborg, gjorde jeg et kup den anden dag... Det synes jeg da i hvert faldt selv, da jeg fik den fineste skammel og en gammel kuffert til 25 kr stykket :)
4 kommentarer:

 1. Rigtig fine ting du har fundet, og så til 25 kr. Det er vildt. Nogen gange er man bare heldig at finde de gode ting til en god pris.. Jeg er vild med kufferten.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er jo den bedste følelse når man synes man har gjordt et kup ;)

   Slet
 2. Det er godt nok nogle rigtig fine ting. Og så endda så billigt.
  Jeg synes tit du finder rigtig fine ting i genbrugsbutikkerne. Kan du give nogle anbefalinger til genbrugsbutikker i Aalborg? :) Jeg har boet her siden i sommers, men synes stadig ikke jeg har fundet mange af de rigtig gode genbrugsbutikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan da prøve, men faktisk synes jeg ike selv at der er nogle rigtig gode nogle i Aalborg... Hemmeligheden er nok at besøge butikkerne hver dag.... Butikken hvor jeg har fundet disse ting er dog ved at blive bedre... Den ligger på boulevarden (ligeledes med Butik 21), og de er rigtig gode til at sætte varerne billigt. Jeg er selv først flyttet til Aalborg for 3 måneder siden, så kender ikke selv byen så godt endnu :) ,...Men vil da gerne vende tilbage, hvis jeg finder nogle gode genbrugsbutikker ;)

   Slet